Stall Bobacken
Välkommen till Stall Bobacken

Utbildning av häst

Vi tar emot hästar och ponnyer för vidarutbildning, tillridning och försäljning men även för tävlingsbidrag. 

Hos oss får alla hästar dagligen gå i en hage med en kompis eller själv om du hellre vill det. Vi fodrar alla våra hästar med bra grov- och kraftfoder. För bästa prestation och välmående allt efter dina önskemål samt hästens behov. Träningen anpassas efter varje individ där vi omväxlande rider på bana/ridhus (beroende på väder) eller tar sköna turer i naturen. Vi skräddarsyr tillsammans med er ett paket som passar just din häst (och såklart dig) för att få den bästa utvecklingen på just din häst. Jag har även paket för helinackorderade hästar där du som ägare har möjlighet att komma hit och rida de dagar som passar dig och övriga dagar tar vi hand om er häst. 

 

Hästar som idag står i stallet för utbildning:

Sandra & Azlan

 

Don Azlan

e. Blue Hors Don Romantic   ue. Jaguar

Född 2010

Azlan är Sandras häst och köptes in vid fyra års ålder för utbildning och tävling. Han är en stor häst som rör sig mycket stort. Azlan har placeringar upp till lätt B med över 71%. Han är utbildad upp till medelsvår B vilket han också snart ska starta.  

 

Fontan

Fontaine Bleau

e. Blue Hors Hertug        ue. Goldsong xx

Född 2001

Fontan är Sandras egen häst som hon köpte in vid tre års ålder som hon sen red in själv. Fontan är en häst med mycket energi men otroligt väluppfostrad och välutbildad. Han har placeringar upp till medelsvår A , startad upp till S:t George med goda resultat och utbildad upp till intermediaire.  


 

 Blue 

Blue

e. Highlander      ue. Zephyr

Född 2007

Blue är ett svenskt varmblod och ägs utav Eva Axelsson Engström. Är en mycket söt och nätt svart häst. Tränas utav både Eva och Sandra, och står i stallet för utbildning. När han kom var han i stort sett endast inriden. Han har verkligen gått från klarhet till klarhet och har flera vinster upp till medelsvår C och placeringar till medelsvår B på 66%. 

 

 

Mindra W

e.  Callahan VDL   ue. Maraton

Född 2011

Mindra är ett svenskt varmblod som fötts upp och ägs av Åsa Lidback. Mindra är en häst med trevligt psyke och fina gångarter. Hon är hos Sandra för vidareutbildning samt tävling.

 

Sandra och Diza Foto: Amanda Fog

 

Diznie "Diza" 

e. Dionysos       ue. Maraton 

Född 2003 

Diza är för tillfället hemma hos sin ägare. Diza är ett Svenskt varmblod som ägs utav Åsa Lidback, men som står för utbildning hos Sandra. Tanken är att hon som äldre ska åka hem igen för att bli mamma. Är en svart mycket söt diva med enorm utstrålning. Diza tycker om att röra sig mycket mer än att stå stilla. Har fleratal vinster och placeringar upp till medelsvår C även startad upp till medelsvår B.