Stall Bobacken
Välkommen till Stall Bobacken

Lektionsverksamhet i små grupper. Vår målsättning här är att försöka hålla så små grupper som möjligt. Genom detta kommer vi att kunna fokusera mer på varje elev. Vår tanke är att vi ska kunna satsa mycket på ridningen att alla ska känna att själva ridningen känns utvecklande.

Ridningen blandas med dressyr, hoppning samt uteritter. Våra elever kommer att kunna påverka och komma med önskemål gällande ridningen.

Vill ni vara med och lära er hur man sköter om en häst före ridning så kom gärna en stund före lektionen börjar och var med när vi gör i ordning hästarna.

Vi rider på en belyst uteridbana alternativt i vårt nya ridhus. Tänk på att ta på varma kläder efter väder. Skor eller stövlar med klack är ett måste. En gång under terminen har vi teori istället ridning. Har man förhinder vid ett ridtillfälle så får man rida igen den gången, när tillfälle finns, under förutsättning att man meddelar detta senast 4 timmar före sin lektionstid samma dag. 

Hjälm och säkerhetsväst finns att låna, men vi rekommenderar att man köper en egen om man känner att man tänker fortsätta rida. Vid ridning används ALLTID hjälm. Väst används av alla under 15 år, vid hoppning och uteritt gäller 18 år, sedan tas beslut i samråd med föräldrarna. Alla barn och ungdomar under 12 år MÅSTE använda hjälm när vi hanterar hästarna i stallet. 

  •  Terminsridning 1 gång/vecka barn upp till 14 år (ca 60 min)    190 kr/gång

 

  •  Terminsridning 1 gång/vecka junior 15-18 år (ca 60 min)        205 kr/gång

 

  • Terminsridning 1 gång/vecka vuxen (ca 60 min)    220 kr/gång

 

  • Öppen Grupp (ca 30 min) 130 kr/gång

Varje lördag klockan 16:00 och 16:30. Bokas gång för gång. Kan bokas samma dag om det finns plats. 

 

  • Privatlektion (45 min) 400 kr/gång

 

  • Vid två elever eller flera (60 min) 350 kr/person/gång
 
  •  Privatlektion på egen häst 300 kr/gång
 
  • Uteritt med sällskap av oss (ridning 1-1,5 timme)  450 kr/gång
  • Vid 2 eller flera 400 kr/person

Om man vill säga upp sin plats under terminens gång, så har man 4 veckors uppsägningstid.

Vårterminen startar v 2. Under loven är det ingen ridning. Då kommer vi att anordna andra aktiviteter.

Ring gärna så berättar vi mer, har du önskemål om tider och dagar försöker vi tillgodose det så gott vi kan. Det finns platser kvar i olika grupper.

För mer info kontakta oss gärna.

 

 

Ridning