Stall Bobacken
Välkommen till Stall Bobacken

Uthyrning av häst/ponny

 

Vill du ha möjlighet att rida men inte vill gå på en traditionell ridskola, då har vi ett alternativ för dig.

Hos oss kan du hyra en häst/ponny som du sedan får disponera över i ca 2 timmar. Vi ser till att hästen/ponnyn är intagen från hagen och du ansvarar för att pyssla om hästen/ponnyn före och efter ridningen.

Före du får hyra en häst och disponera över själv, så måste du ha bokat in antingen en privatlektion eller uteritt med oss.

Här har du chansen att få komma ut i skogen och slippa all vardagsstress för en stund. Du behöver inte ha en bokad dag utan du ringer bara och kollar om det finns någon häst ledig. Du kan även ha en bokad dag i veckan om du hellre vill det.

Känner du att du kanske vill lite mer med din ridning men kanske inte har tid för att ha en egen häst så kanske ett av våra medryttarpaket kan vara något. Då har du ”din” häst allt från 1-2 dagar per vecka. Vill du då kanske träna och så småningom åka på mindre tävlingar så ordnar vi självklart detta.

De krav vi ställer på dig som vill hyra häst/ponny av oss är att du är väldigt ansvarsfull samt har tillräckliga ridkunskaper för att klara av att rida på egen hand.

  • Hyra häst/ponny (ca 2 timmar) vi ser till att hästen/ponnyn är intagen från hagen. Introduktion vid första tillfället. 350 kr/gång.

  

  • Privatlektion (45 min)  400 kr/gång
  • Privatlektion 2 eller flera (1timme)  350 kr/person

  

  • Uteritt med sällskap av oss (ridning 1-1,5 timme)  450 kr/gång
  • Uteritt med sällskap av oss (ridning 1-1,5 timme) Vid 2 eller flera 400 kr/person

 

 

  •  Medryttarpaket 1: Hyra häst/ponny 1 gång/vecka (ca2 timmar), valfri alt. bestämd dag i veckan. Introduktion med sällskap första tillfället.      700 kr/mån

 

  • Medryttarpaket 2: Hyra häst/ponny 2 gånger/vecka valfria alt. bestämda dagar per vecka. Introduktion med sällskap  första tillfället    1 350 kr/mån

                                                                          

  • Prova på att ha ”egen” häst/ponny (prova på att mocka, rida, putsa utrustning och sköta om ”sin” häst varje dag). Du kan hyra en häst/ponny ett dygn, en vecka eller under ett lov. Vi står för foder, strö, in- och utsläpp samt fodringar.  1 500 kr/vecka 400kr/dygn

 

   Har du några egna önskemål så hör gärna av dig så försöker vi tillgodose de så gott vi kan!

 

 Logga¨